Екстрадират перничанин по искане на австрийски съд, предал на следовател под прикритие наркотици за 100 000 евро

Цене Ценев от Перник ще бъде предаден на австрийските власти, които са поискали чрез европейска заповед връщането му в републиката. Той е изразил съгладие доброволно да бъде предаден на австрийските власти, пред които ще отговаря по две обвинения.

Като член на криминално сдружение, Ценев изнасял и внасял от България през Сърбия и Унгария в Австрия наркотични вещества в МПС със специално подготвен  тайник, като предавал дрогата на друго лице, което се оказало следовател под прикритие. Задържаните наркотици са на стойност 100 000 евро. В обвинението деянието като степен на участие е посочено, че се касае за съизвършителство, а предвиденото от закона наказание е не по-малко от 3 години лишаване от свобода. Кликните здесь https://incest-kino.com/nastoyaschee-porno/ , чтобы без регистрации посмотреть настоящее онлайн порно видео с инцестом. В нём смазливая блондинка соблазнила на страстный секс родного брата и сделала ему сказочный минет, после которого её тугая киска сотрясалась от глубочайшего вагинального проникновения с окончанием внутрь спермой.

Съдът в Перник наложи мярка „задържане под стража“ на Цене Ценев до фактическото му предаване на австрийските власти. Ако Ценев бъде осъден от австрийския съд, той ще може да изтърпи наказанието в България.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене