Полиция и Спешен-център вдигнати под тревога за ударен с брадва по главата мъж тази нощ в Якоруда

Полиция и Спешен-център вдигнати под тревога след сигнал на тел.112 за ударен с брадва по главата мъж тази нощ в Якоруда, разрязана била артерията му, кървял обилно.

След като медицински екип посетил мястото на инцидента на намиращата се на изхода на града в посока Юндола бензиностанция, раната на пострадалия се оказала не порезна, а контузна.

Полицията издирва нападателя.

Още един инцидент с порезни рани е регистриран тази нощ в Пиринско.

Благоевградчанин е настанен в отделението по Хирургия на Благоевградската болница с две жестоки порезни лицеви рани от стъклена бутилка, загубил е много кръв, по спешност е опериран.

24-годишният студент Кирил И., живущ в жк. „Еленово” потърсил медицинска помощ към 3 часа след полунощ в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

Той бил с две 6-сантиметрови порезни рани на лицето, едната е разсякла бузата, а втората под брадичката – по чудо няма засегната артерия.

Пострадалият разказал пред медиците, че нападнат пред нощно заведение в Благоевград от трима англоговорящи, един от тях го ударил със стъклена бирена бутилка по глава. Тя се счупила и го порязала на две места по лицето. Студентът е загубил много кръв, двете порезни рани са обработени в Спешното отделение, след което е свикан хирургичен екип, който ги зашил. Настанен е в отдел хирургия на МБАЛ-Благоевград.

За инцидента е уведомена полицията, която изяснява обстоятелствата, нападателите се издирват.

pirinsko.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене