Докъде стигна едно момче от общинска администрация – Благоевград?: Евродепутатът Ан. Новаков сред най-успелите хора в света, заминава за Тел Авив на престижен форум, открит от Шимон Перес

Евродепутатът от Благоевград Андрей Новаков бе поканен на престижен форум на лауреатите на сп. Форбс за успели млади хора под 30 години. Форумът се провежда за първи път в политическата история на Европа и света и ще бъде в Тел Авив. На него са поканени млади бизнесмени, политици, предприемачи от цял свят, влезли в престижната класация. на списанието. Новаков попадна в класацията за 30-те най-успели млади политици и е получил плакет, с който той е отличен като „ново лице на успелите хора в Европа“.

Потърсихме Новаков за коментар на новината, която ни развълнува. С присъщата си скромност, той коментира: Чест е за мен да участвам в този форум. Наистина съм много развълнуван, защото на този форум ще срещна най-успелите млади хора в света и Европа, отивам „да си сверя часовника“, да направя срещи с бизнесмени, политици, хора на моята възраст, и отново да популяризирам Благоевград и неговите млади хора. Аз не съм роден в този град, но силно се вълнувам, когато чувам как ме наричат Андрей от Благоевград.

Приемам поканата като признание да, но за мен най-високото отличие и признание е това, че всички ме наричат Андрей от Благоевград. В програмата ми са включени срещи с кмета на Тел Авив, ще отида в българското посолство, за да се срещна с посланика и българите в Израел. Събитието се провежда за първи път и ще протече при засилени мерки за сигурност. Приемам участието си във форума като възможност за нови контакти, нови проекти, полезни в работата ми като представител на региона в европейския парламент.

Новаков лети за Израел в неделя, ще очакваме с нетърпение завръщането му, за да разкаже първо пред struma.com.

Бориана Статкова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене