Треньорът на ОФК „Пирин“(Благоевград) обяви тотална мобилизация

Наджи Шенсой не изненада никого, а потвърди, че за тима му предстоят 9 финални срещи до края на първенството в „А“ група

Това той направи по време на редовната пресконференция преди мач на неговия отбор. Самият той даде да се разбере, че единственият лек „орлетата“ да избегнат плейофа е да играят на максимума си, независимо от това дали са гости, или домакини.

„Когато дойдох, „Монтана“ имаше 12 точки ние 4. Сега сме равни и нищо чудно и фотофиниш да определи кой отбор ще избегне баража. „Локомотив“ Пловдив е много опитен отбор. С идването на Илиян Илиев се промени и характерът на отбора и духът им. За нас предстоят 3 поредни гостувания, от които се надявам да спечелим точки“, коментира Шенсой.

За двубоя срещу „смърфовете“ за пореден път няма да може да разчита на трайно контузения Бергонси, след като всички останали са на бойна нога.

Единствено притеснение у Наджи Шенсой има около Тони Тасев, Краси Костов и Тодор Траянов, бяха с националните отбори, но практически не са играли и ритъмът им е нарушен.

„Право да ви кажа не разбирам, защо играчи като Тасев и Карабельов не записаха поне по 1 минута в тези два мача. Да, резултати се гонят, но това все пак са контроли. Изгледах поне 6 контроли последните дни и там дори треньорите на Германия и Англия си правят по 7-8 смени. За един млад футболист е много важно и да запише минути за националния отбор, защото тези момчета си остават засега само с повиквателните“, каза още специалистът.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене