ХОРОСКОП ЗА 5 МАРТ

зодии

ОВЕН
Сряда предоставя много добри възможности за образуване на съюзи и сдружения. Ако жени отправят някакво предложение към вас, бъдете убедени, че ще ви измамят, а докато откриете измамата, ще бъдат напълно непочтени. Професионалният ден преминава по обикновения начин. В службата ще имате придобивка.

ТЕЛЕЦ
Необходимостта от пари ще принуди някои от вас да прибягнат към неконвенционални действия за набавянето им. В службата си ще имате неприятности, но не поемайте „хвърлената ръкавица“, а се постарайте да действате за осъществяване на хармония и съгласие. В дома си ще имате любов и разбирателство, възползвайте се.

БЛИЗНАЦИ
Денят е благоприятен за провеждане на преговори или уточняване на работен регламент, който има отношение към всичко, отнасящо се до вашата заетост в дадена дейност – работно време, заплащане, работа, която трябва да извършвате. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

РАК
Денят предвещава придобивки за Раците. Служебните ви дела се развиват безпрепятствено и можете да разчитате на подкрепата на влиятелна жена. Сряда е ден за положително развитие на въпроси, отнасящи се до вашия интимен живот. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

ЛЪВ
В сряда качествата на Лъвовете се оценяват много високо от онези хора, при които работите и от които зависи вашият просперитет – предразполагате към специално отношение и те ще се погрижат да ви предоставят повече материални блага и по-голяма сигурност. Една нова любовна връзка ще ви съживи и организира.

ДЕВА
В сряда успехите при Девите са свързани с преговори и посредничество. Постигането на задоволителен резултат е извън съмнение, но това ще стане само ако се освободите от нещото, което много ви е пречело напоследък и има пряко отношение към работата ви. Пътуващите от Дева ще завършат успешно задачите си.

ВЕЗНИ
Мнозина от Везни днес ще извършат благодеятелни постъпки към заобикалящата ги близка среда. Денят е радостен за вас и ще ви изпълни с възторжени чувства. В службата ще си свършите работата благополучно и ще бъдете доволни от себе си. Но за някои от вас сряда не е добър ден и ще им създаде доста трудности.

СКОРПИОН
Вашата дипломатичност е прословута и тя неведнъж ви е помагала за достигане на успехи. Днес ще се срещнете с човек, към когото ще проявите любезност и внимание. Това е човек с възможности и няма да се подвоуми да ви демонстрира доверието си и да подкрепи начинанието ви. В службата ще получите приятна вест.

СТРЕЛЕЦ
Сряда се управлява от настроението ви, което сега е наситено от любовни емоции. Това е всъщност и голямото изживяване през този ден за вас. За делово ангажираните Стрелци няма да бъде никак трудно да постигнат успех в делата си. Ще получите служебно съобщение и то ще ви успокои.

КОЗИРОГ
Сряда е печеливша за Козирозите, но това не са пари, макар че има известни възможности и за финансови придобивки. Ще спечелите нови предимства, които ще направят позицията ви безапелационна. Сега професионалната ви стабилност е още по-ясна. Не пътувайте по делови въпроси, само ще загубите времето си.

ВОДОЛЕЙ
При вас се забелязва нестабилност в сряда. Денят не носи неприятности, а дори някои служебни предимства, ще отбележите и напредък, но у мнозина сега нервното напрежение е високо и това ви притеснява и ви действа потискащо. Днес ще ви подейства ободряващо среща с приятел в съответна обстановка.

РИБИ
Мнозина между вас са претоварени психически и са пред блокиране в сряда. Денят е успешен и ви предоставя добри възможности във финансовата сфера и за реализиране на обмислена идея. Бизнесмените трябва да бъдат по-внимателни при контакти с нови познати и да не гласуват доверие. Възможна е сделка с недвижим имот.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене