Новоизбраните кметове на Хвостяне и Крушево – Сейхан Ахмедов и Ангелина Качамакова, положиха клетва

На заседание на Общинския съвет в Гърмен двамата новоизбрани кметове на селата Хвостяне и Крушево – Сейхан Ахмедов и Ангелина Качамакова, положиха клетва и от понеделник поемат управлението на двете населени места, които до момента бяха ръководени от временно изпълняващи длъжността кметове.

Председателят на Общинската избирателна комисия в Гърмен адвокат Катя Кардашева пред кмета на общината Минка Капитанова, председателя на ОбС-Гърмен Екатерина Татанова и общинските съветници обяви официално изборните резултати от проведените на 13 март тази година нови избори в Хвостяне и балотажа на частичните избори в Крушево, след което връчи на Сейхан Ахмедов от ГЕРБ и Ангелина Качамакова от ДПС удостоверенията за законния им избор.

И двамата новоизбрани кметове след положената клетва от идния понеделник поемат официално управлението на двете гърменски села. В Хвостяне и Крушево, които останаха без избрани кметове на редовните местни избори през 2015 г., с указ на президента Росен Плевнелиев бяха насрочени нови и частични избори.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене