Социалистите в Гоце Делчев са първа политическа сила, те ще гласуват на конгреса за Корнелия Нинова

Със сериозна критика към управлението на ГЕРБ, което се крепи на мнозинство без принципи, на интереси за власт и облагодетелстване, започна своя анализ Валери Сарандев, лидер на неврокопските социалисти, на 44-та отчетно изборна конференция снощи. Крехкото и нестабилно усещане за мир и тоталната бедност на хората са предизвикателства, с които ГЕРБ не може да се справи, а натрупа дълг от 12 млрд. евро. Политически уволнения и магистрали със срок на годност до първия дъжд и още куп и още много други факти посочи той в доклада и отчета за изминалите 4 години.

DSCN5588

Въпреки загубите на БСП на национално ниво и това, че партийният елит не се вслушва в мнението на местните структури, БСП в Гоце Делчев е успяла да получи постоянно нарастваща подкрепа на гражданите в годините и днес е първа политическа сила в Гоце Делчев.  „След 16 години прекъсване отново сме първа политическа сила в Гоце Делчев“, днес в местната партийна организация има 801 членове, като от началото на годината са били приети 35 млади хора. Отлична работа в подготовката на общинските избори с отличен резултат – шести мандат за кмета от БСП Владимир Москов и увеличен брой на общинските съветници от 6 на 9,  основани на коректни партньорски отношения с коалиционните партньори – ДПС, АБВ, НДСВ и Коалиция за Гоце Делчев посочи още пред съпартийците си лидерът им Валери Сарандев.

DSCN5598

Депутатите Кристиян Вигенин и Корнелия Нинова, кметът Владимир Москов, председателят на ОбС – Гоце Делчев Ангел Гераксиев, председателите на организациите на БСП в Сатовча, Хаджидимово и Гърмен, кметове социалисти от селата в региона, коалиционни партньори, областният председател на БСП Юлиян Гошев бяха гости на форума.

DSCN5603DSCN5607DSCN5612DSCN5594

 

Делегатите на конференцията преизбраха за свой лидер Валери Сарандев. Всички единодушно номинираха за председател на БСП Корнелия Нинова. На конгреса на социалистите Гоце Делчев ще бъде представен от Владимир Москов, Валери Сарандев, Богдан Боцев, Димитър Балтаджиев и Иван Геров. От 31 души ще е новият Общински съвет на БСП – Гоце Делчев.

Хроника Бг

Очаквайте само в Топ Преса ексклузивно и пълно видео от събитието

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене