Председателят на ОбС – Благоевград Радослав Тасков бе избран в УС на НАПОС – РБ

Председателят на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков бе избран за член на Управителния съвет на Националната асоциация на председателите на Общински съвети в Република България. Новият Управителен съвет на Асоциацията бе избран по време на провеждащото се в Пловдив Общо събрание. За председател на организацията бе преизбрана председателят на ОбС – Созопол Красимира Германова.

Участие в четиринадесетото общо събрание на НАПОС – РБ взеха 125 действащи председатели на Общински съвети в цялата страна. Сред делегатите бяха и председателите на местните парламенти в Разлог, Банско, Белица и Петрич.

По време на заседанието, новоизбраният член на УС на НАПОС – РБ и председател на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков благодари за гласуваното доверие от страна на колегите му и заяви, че ще работи за осъществяване на по-голямо сътрудничество между общинските съвети в страната, за повишаване знанията и уменията на техните председатели и съветници, за разширяване на общественото разбиране за ролята на местното самоуправление и участието на гражданите в него.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене