13 млади специалисти започнаха работа в Общинска администрация Гоце Делчев

13 млади специалисти започнаха от днес работа в общинска администрация Гоце Делчев по програма „Обучение и заетост за младите хора“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Всички те са завършили висше образование и са на възраст до 29 години, като по програмата ще имат осигурена временна заетост в общинската администрация за срок от 6 месеца.
Трима от специалистите ще работят като младши счетоводители, четирима като младши специалисти „Човешки ресурси“, двама са младши специалистите в отдел „Общинска собственост“, двама в отдел „Устройство на територията“ и един е младши юрисконсулт.
По програма „Шанс за работа“ 2016, в която Община Гоце Делчев е социален партньор на КНСБ, започнаха курс на обучение 30 души. 15 от тях са на възраст до 29 години и ще се обучават по специалността „помощник-възпитател“. Останалите са на възраст над 50 години, които те ще се обучават по специалност „Болногледач“
От началото на годината, 47 младежи до 29 години започнаха своето професионално развитие чрез различни програми за заетост, реализирани от община Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене