ЛУД КЪСМЕТ! Бившият шеф на полицията в Гоце Делчев А. Поюков заведе съпругата си Милена в Дубай, разминаха се на косъм с тайфуна

Незабравима екскурзия в екзотичната столица на Обединените арабски емирства – Дубай, подари на съпругата си Милена бившият шеф на полицията в Гоце Делчев Ангел Поюков, който сега е общински съветник в местния парламент. Известното неврокопско семейство извади голям късмет и само за няколко дни се размина с тайфунa, който връхлетя перлата на ОАЕ и предизвика нетипично за тази част на света наводнение, при което коли буквално се носеха като кораби от водата по широките булеварди, а покриви на улични кафенета се свличаха под напора на насъбралата се дъждовна вода. Цялата тази климатична драма се разиграла буквално часове след отпътуването на сем. Поюкови. Така че са имали истински късмет да се насладят за няколко дни на красивия град и всичките му забележителности.

Експолицейският шеф е силно впечатлен от видяното и с готовност показва на многобройните си приятели екзотични снимки от арабския 8-ми март, който са преживели със съпругата си на хиляди километри от Гоце Делчев. Фотоапаратът е запечатал Ангел и Милена пред Бялата джамия на морския бряг, мол „Дубай Емилайд”, красивите паметници и умопомрачително луксозните хотели и сгради. Да се върнат отново в Дубай, но за по-продължителен престой, си обеща семейство Поюкови.

Без име

Оказа се, че Арабският полуостров е мечтаната зимна дестинация и за други жители на региона, вълнуващо осмомартенско пътешествие, включващо изпълнен с емоция круиз в Арабско море, под жаркото слънце на Оман, подариха дъщеритe на общинския съветник в ОбС – Сатовча Зайра Ибишева, която е позната в региона и като успешна бизнесдама.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене