Коцето е сринат след кървавия ад в дискотеката му! Изпаднал в тежка депресия!

Изключително тежко е преживял кървавия инцидент в чалготеката „Плаза“ собственикът на заведението – фолкпевецът Константин, довериха хора от най-близкото му обкръжение, пише ежедневник.

Припомняме, че след скандал в заведението и последвало спречкване с охраната 23-годишният Кирил Тодоров-Рико изпадна в кома, а само навременната намеса на профибоксьора Кубрат Пулев, който му оказва първа помощ, го спасява от смърт чрез задушаване, тъй като си е бил глътнал езика. Неизвестността около съдбата на младежа притеснила изключително Константин, който наскоро стана и баща за втори път. Той се страхувал да няма фатален изход и момчето да не излезе от комата.

Освен голямата човешка трагедия това би било фатално за репутацията на заведението му в Студентски град. Дни след инцидента Константин продължава да отказва коментар на случилото. По принцип охраната в „Плаза“ има инструкции да не стига до бой с по-темпераментните посетители. Обикновено охранителите се намесват, като извеждат навън нарушителите на добрия тон и ги изпращат.

Подобна процедура те са се опитали да приложат и на Кирил във фаталната нощ, но очевидно са срещнали затруднения заради габаритите. Рико е бивш спортист, а ръстът му гони два метра. Пострадалият работи в магазин за фитнес добавки и е бил чест посетител на „Плаза“.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене