ПРИ ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ! Три незаконни автоморги на един собственик разбиха за ден, иззеха 68 автомобила

Три незаконни автоморги на един 34-годишен търговец бяха разкрити от полицаите в Радомир при мащабна полицейска акция. В нея са участвали и служители на реда от Перник. Трите обекта са работили без каквито и да е разрешителни за упражняване на дейност. В хода на операцията е установено, че и трите площадки за разфасоване на коли са на криминалнопроявения Борис Любчов Демирев.

Една от тях е на улица „Пирин“, на пътя за село Ковачевци. Движението там е натоварено, а частите от коли са буквално на улицата. 34-годишният Демирев има регистрации в полицията за кражби, хулиганска проява и извършване на търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали без разрешително. При акцията са иззети 68 автомобила, излезли от употреба. Още един автомобил е бил приготвен за разфасоване, той е бил откраднат миналата година от София. Борис Демирев е задържан в ареста на РУП – Радомир до 24 часа, работата по образуваните досъдебни производства продължава под надзора на Районна прокуратура – Радомир.

Само преди дни криминалисти от ОД на МВР в Перник разкриха незаконна автоморга в квартал „Бела вода“, а в Батановци друга, собственост на радомиреца Юлиян Борисов, работела при груби нарушения на закона – използване на по-големи площи от разрешените, непредставени касова и отчетни книга и неиздаване на фискални бонове. По двата случая бяха предприети административно-наказателни производства.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене