Братовчедите Чомбе и режисьорът на „Рамбо” Тед Кочев 3 часа при Симеон

Световноизвестният режисьор на филма „Рамбо” Тед Кочев, който е от български произход, вчера след обяд заедно с братовчед си, петричкият бизнесмен и архонт Иван Кочев-Чомбе, се срещнаха със Симеон Сакскобургготски и разговаряха около 3 часа. Пред репортер на вестника архонтът бе лаконичен: „Срещата приключи в 17.30 ч. Имаме още срещи, вършим си семейни работи, повече не мога да коментирам, предпочитам спокойствието”, заключи Ив. Кочев-Чомбе.

5

Тед Кочев е в България заедно с втората си съпруга Александра, която също е режисьор. Той е втори братовчед на Иван Кочев, бащите на двамата са първи братовчеди. Петричкият бизнесмен отказа да коментира подробности за роднинството си с режисьора на „Рамбо“.

6

Тед Кочев ще получи български паспорт. Той получи престижната награда на Министерството на културата „Златен век“ – звезда, която му бе връчена лично от министъра на културата Вежди Рашидов. Високото отличие развълнува режисьора, който вероятно ще преподава в НАТФИЗ и има намерение да снима филми в България. Негово отдавнашно намерение е да снима филм, посветен на спасяването на българските евреи от цар Борис ІІІ.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене