СЕНЗАЦИЯ!!! Юношата на несъществуващия „Пирин 1922“ Иван Иванов изненада всички

Според достоверни източници бившият национал е парафирал днес с „Локомотив“(Пловдив)

Идването му в града под тепетата си е на практика най-голямата бомба на тазгодищния трансферен пазар въпреки напъните на други отбори.
Новината излезе веднага след подписването на договор между двете страни, но се очаква да бъде съобщена до броени часове.
От източници, претендиращи за достоверност, нашата медия научи, че двете страни са влезли в контакт преди няколко дни, но все до последно всичко е текло в дълбока секретност, докато не се стигне до финалното „да“.
Както е известно Русия, изкара почти едномесечен период в американския „Ню Йорк Сити“, където обаче старши треньорът и бивше световно футболно величие Патрик Виейра не го вземе, независимо от това, че имаше индикации да бъде взет там. В крайна сметка обаче се оказа вярна прогнозата на американския журналист Глен Крукс, който преди около десетина дни написа в социалните мрежи, че Иван Иванов ще бъде освободен.
Така се стигна до втори престой на Русия в „Локомотив“(Пловдив), където той игра преди години като преотстъпен от ЦСКА.
„За него това ще бъде едно много добро място да рестартира кариерата си, след като коварната контузия от преди две години, получена в Базел спря прогреса му. След дългото лечение в Пловдив, той ще има идеален шанс да навакса загубената игрова подготовка заради дългото лечение и сега, след като е възстановен, бързо ще се върне в големия футбол,“ коментира за ТОП ПРЕСА източникът ни, близък до кухнята на „Локомотив“(Пловдив).
Очаква се идната седмица той да се присъедини към „смърфовете“, тъй като има да урежда лични дела и до края на месеца да изиграе първия си мач с новия отбор. За него едва ли ще бъде проблем това, след като изкара една доста сериозна подготовка в „Ню Йорк Сити“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене