Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Гардът на Братя Галеви – Янко Кирилов, купи хотелския комплекс на застрахователния бос Васко Василев-Клеменца за 500 000 лв.

„Лейтенантът” на Братя Галеви Янко Кирилов купи хотелския комплекс „Вардар” на застрахователния бос Васко Василев- Клеменца в Дупница. 500 000 лв. е стойността на сделката. Откъде извади Янко Кирилов тези сума, след като няма един работен ден, се питат всички в Дупница.

На вниманието на Сотир Цацаров: Депутатът от ДПС Ахмед Башев: Защо никой не коментира скъпарските джипове на Ведат Хюсеин, Бисер Узунов, Муса Палев и пресевните им за милиони по поречието на Места

„Депутатът от ДПС Ахмед Башев: Аз нямам подписана декларация за сътрудничество със службите за сигурност, за разлика от много депутати и хора на ДПС”, това обяви депутатът на официална пресконференция.

„Рано или късно това моето досие ще излезе в публичното пространство, аз ще поискам това да се случи, за да се види за какво става въпрос. Основният играч с досиетата беше и остава Илиосман Имамов.

100 души от Кочериново празнуваха 3 март с мажоретки, тенори и духов оркестър, кметът Минков развя трибагреника и поднесе цветя за героите

Кметът на Кочериново Иван Минков издигна трибагреника в чест на 136-ата годишнина от Освобождението на България на официално тържество с богата програма, в която участие взеха местни и гостуващи изпълнители.

Медиците от МБАЛ-Благоевград втори месец без заплати, шефът на здравната каса: Причината не е у нас

Втори месец служителите в МБАЛ-Благоевград са без заплати. Медиците са настръхнали срещу икономическия директор Костадин Шумантов, който по думите им умишлено забавял месечните възнаграждения, като заявил, че ще има аванс около 10 март.

Пременил се Илия, пак с тия… Кметът на кв. „Изток” в Перник Ивайло Иванов пристана на Бареков

Адвокатката Катя Иванова оглави структурата на партия „България без цензура“ в Перник. Бареков и заместникът му Росен Петров дойдоха в неделя вечерта и пред около стотина души обявиха състава на ръководството на партията в миньорския град.

Светият синод заплаши клеветниците в расо с църковен съд: Отец Паликарски: Решението е навременно, такъв съд е съществувал до 1948 г., и ние сме земни хора, прощавам и моля за прошка миряните от Дупнишка духовна околия

„Църковен съд трябва да има. Отдавна това трябваше да стане, но все пак е навреме. Не може един свещеник да клевети на базата на слухове и предположения духовници или миряни.” Така архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски коментира решението на Светия синод да забрани на „архиереи и клирици на българската православна църква публично да обвиняват духовници и православни християни“.

www.e-79.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене