Ето кои са 12-те кандидатки за „Девойка Кюстендилска пролет 2016“ (СНИМКИ)

Ясни са имената на момичета, които ще участват в тазгодишния традиционен конкурс „Девойка Кюстендилска пролет 2016“. В 50-ото юбилейно издание ще мерят красота и обаяние 12 кандидатки за приза.

6b5b6757fe06fabd50729cec98e583f9

Церемонията ще се проведе на 19 март на централния площад „Велбъжд“ от 18:30 часа.

01157fa5e461799eafef5d28786a443b

По традиция момичетата ще се представят в три кръга. В първите два ще се появят на сцената с народни носии и официални рокли, а третия организаторите засега пазят в тайна.

Ето кои са тазгодишните претендентки за „Девойка Кюстендилска пролет 2016“:

1. МАРИАНА СВЕТОСЛАВОВА КОТОВА на 17 години. Зодия Рак. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев”, специалност „Електронна търговия”. През свободното си време обича да рисува, да пее, чете книги и да ходи на кино. Мечтае за  доходоносна работа, която да й доставя удоволствие. Мечтае винаги да постига целите си, както и да има семейство, което да я подкрепя, обича и цени.

Гласувайте за МАРИАНА СВЕТОСЛАВОВА КОТОВА на номер 1925, с текст латинско P1!

2. ПЕТЯ ИВАЙЛОВА ЗДРАВКОВА на 16 години. Зодия Рак. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев”, специалност „Митническа и данъчна администрация”. Обича да чете книги, да се разхожда с приятели и да танцува. Мечтае да стане адвокат.

Гласувайте за ПЕТЯ ИВАЙЛОВА ЗДРАВКОВА на номер 1925, с текст латинско P2!

3. АЛЕКСАНДРА БОЯНОВА СЛАВОВА на 17 години. Зодия Везни. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев”, специалност „Митническа и данъчна администрация”. Обича да танцува и да се разхожда с приятели. Мечтае един ден да бъде успяла жена.

Гласувайте за АЛЕКСАНДРА БОЯНОВА СЛАВОВА на номер 1925, с текст латинско P3!

4. БОРЯНА  БОРИСЛАВОВА АЛЕКСОВА на 17 години. Зодия Дева. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев”, специалност „Митническа и данъчна администрация”. Обича да спортува. Занимава се с фитнес и волейбол. Мечтае да продължи да се занимава със спорт.

Гласувайте за БОРЯНА  БОРИСЛАВОВА АЛЕКСОВА на номер 1925, с текст латинско P4!

5. КАТЕРИНА КИРИЛОВА ВАСИЛЕВА на 17 години. Зодия Рак. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев”, специалност „Митническа и данъчна администрация”. Танцува народни танци.

Обича да прекарва времето си  с приятели и семейството.

Гласувайте за КАТЕРИНА КИРИЛОВА ВАСИЛЕВА на номер 1925, с текст латинско P5!

6. СИМОНА ДИМИТРОВА БОГДАНСКА на 17 години. Зодия Лъв. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев”, специалност „Електронна търговия”. Обича да пее, да се разхожда с приятели и да чете книги. Мечтае за семейство и хубава работа.

Гласувайте за СИМОНА ДИМИТРОВА БОГДАНСКА на номер 1925, с текст латинско P6!

7. МИРОСЛАВА ПЕТРОВА АНГЕЛОВА на 21 години. Зодия Водолей. Студентка в Университета за национално и световно стопанство в София, специалност „Финанси и счетоводство”. В свободното си време чете книги, разхожда се сред природата. Обича да прекарва времето си с позитивни и приятно настроени към живота хора.

Гласувайте за МИРОСЛАВА ПЕТРОВА АНГЕЛОВА на номер 1925, с текст латинско P7!

8. ДАНИЕЛА СВЕТЛИЕВА ВАСИЛЕВА на 17 години. Зодия Лъв. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев”, специалност „Митническа и данъчна администрация”. Танцува народни танци. Обича да се разхожда из природата и да посещава други градове със забележителности. Мечтае да подобри танцовите си умения и да успее в живота.

Гласувайте за ДАНИЕЛА СВЕТЛИЕВА ВАСИЛЕВА на номер 1925, с текст латинско P8!

9. БЕАТРИС ЕВГЕНИЕВА ВЕЛИНОВА на 17 години. Зодия Везни. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев”, специалност „Митническа и данъчна администрация”. Занимава се с народно пеене и народни танци. Мечтае да стане известна певица и да пее в Мистерията на българските гласове.

Гласувайте за БЕАТРИС ЕВГЕНИЕВА ВЕЛИНОВА на номер 1925, с текст латинско P9!

10. МАРГАРИТА НИКОЛОВА ПЕТРОВА на 17 години. Зодия Близнаци. Ученичка в ПМГ „Проф. Емануил Иванов”. Специалност „Математика и информационни технологии”. Танцува народни танци. Обича да пише стихове и да се разхожда с приятели. Мечтае да завърши висше образование и да посети Испания.

Гласувайте за МАРГАРИТА НИКОЛОВА ПЕТРОВА на номер 1925, с текст латинско P10!

11. БЕАТРИС БОРИСЛАВОВА НИКОВА на 16 години. Зодия Близнаци. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев”, специалност „Митническа и данъчна администрация”. През свободното си време обича да се разхожда с приятели.

Гласувайте за БЕАТРИС БОРИСЛАВОВА НИКОВА на номер 1925, с текст латинско P11!

12. ЙОАННА ИВАНОВА ДИМИТРОВА на 16 години. Зодия Рак. Ученичка в ПМГ „Проф. Емануил Иванов”. Специалност „Биология”.  Прекарва свободното си време със своето семейство и близки хора. Обича да спортува и да посещава нови места. Мечтае за едно добро бъдеще, свързано с медицината.

Гласувайте за ЙОАННА ИВАНОВА ДИМИТРОВА на номер 1925, с текст латинско P12!

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене