Народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева откри изложбата „Жените творци на Благоевград”

Народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева откри изложбата „Жените творци на Благоевград”

Saveklieva-1

Saveklieva-2

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в Благоевградска област Даниела Савеклиева откри изложбата „Жените творци на Благоевград”. В арт салона на Радио Благоевград 28 дами художници от Благоевград и региона подредиха 58 творби по повод Международния ден на жената – 8 март.

Saveklieva-3

„В това забързано ежедневие усещаме глад за духовното, за изкуството. Всичко, което жените правим, го правим с любов, със сърцето. Благодаря за красотата, с която ни дарявате за 18-ти пореден път”,  обърна се Даниела Савеклиева към художничките.

Saveklieva-4

Организатор на събитието за 18-та поредна година е Женското сдружение „Искрици”. Председателял на сдружението Татяна Лазарова и директорът на Радио Благоевград Елисавета Каменичка също поздравиха жените творци от Благоевград и десетките гости на откриването на изложбата, която жители и гости на Благоевград могат да разгледат до 22-ри март.

Saveklieva-5

Председателят на Пенсионерски клуб „Еленово” Павлина Теова използва повода и изненада Даниела Савеклиева с красива кошничка с цветя за празника в знак на благодарност за отзивчивостта на народния представител от ГЕРБ. „Даниела Савеклиева е нашият най-голям приятел, тя винаги е насреща, когато имаме нужда от помощ, затова и благодарим и и пожелаваме много здраве, щастие и успехи”, каза Павлина Теова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене