8 неочаквани факти за секса, които ще ви изумят

Струва ви се, че за секса всичко вече е написано. Заснети са множество филми, в това число за възрастни, написани са голямо количество книги и статии, но с времето изплуват интересни факти, които много от нас не знаят. Ето 8 удивителни факта за секса:

1. Дългото отсъствие на секс влияе върху размера на пениса
Доказано е, че за нормалното функциониране на половия член, са му нужни редовни семеизвеждащи разтоварвания. Ако това не се прави, пенисът не само намалява, но и мъжкото здраве страда (възможно е заболяване на простатата). Така че, за здравето и профилактиката срещу намаляване на половия орган, мъжете трябва да осигуряват сексуална активност не по-малко от три пъти седмично.

2. Печалбата на еротичните танцьорки зависи от овулацията 
Учените обясняват този удивителен факт с това, че по време на овуляцията при жените се отделят особени феромони, които възбуждат клиентите и те са по-щедри.

3. В Древна Гърция неверникът го подлагали на всеобщо посмешище

Интересно е, че в Древна Гърция, ако мъжът изневери на своята жена, му бръснали косата над челото, а в ануса мушкали репичка. Ето така обикновена репичка може да спаси семейството или да изложи мъжа на всеобщо посмешище.

4. Ембриони на момчета изпитват ерекзия
По данни на лекари, по време на ултразвуково изследване може отчетливо да се види ерекция при момчетата.

5. Алергия от оргазъм
По-често тя поразява мъжете. След секс при такива алергични хора се проявяват симптоми на обикновена простуда. Учените свързват това с неприемането на спермата, която се отделя след оргазма.

6. Надуваеми кукли нацисти 

По време на Втората Световна война е имало много проблеми, но за един от най-острите се смятал проблемът със сифилиса и други венерически заболявания, доколкото военните често прибягвали към услугите на проститутки. За да подсигури и обезопаси войската си Адолф Хитлер издал заповед към Олен Ханусен да разработи специални кукли, които да задоволяват мъжете. Към заданието имало цял куп изисквания – куклата трябвало да е на всяка цена блондинка със сини очи, големи гърди и в естествен ръст. Именно затова гумените кукли изглеждат по този начин.

7. Спортен оргазъм
Коргазъм – това е оргазъм, възникващ по време на фитнес. По статистика, жените изпитват такъв оргазъм по-често от мъжете.

8. Топли крака
Ако се вярва на статистиката, оргазмът настъпва по-бързо при хората, чиито крака са топли. Това касае и двамата партньори.

Превод: БЛИЦ
(По материали от чуждестранната преса)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене