Нероден Петко! Eто го първият член на партията на Слави от Пиринско: Бившият кмет на петричкото село Михнево Живко Ласков вече е поканен, влиза догодина

„Смятам да вляза в редиците на бъдещата партия на Слави Трифонов. Такава покана имам от лице, което работеше в първия мандат на екскмета на Петрич, Вельо Илиев. Той именно ме покани в състава на още нерегистрираната партия на С. Трифонов.“, заяви бившият кмет на петричкото село Михнево, Живко Ласков.

На последните избори за местна власт той игра от листата на коалиция „Роден край“, за кмет на родното му село, но загуби. Сега, бившият управник смята да влезе отново в политиката с поканата от неговия познат в бъдещата партия на шоумена.

Ласков е убеден, че това ще е правилният път, с който отново ще е фактор сред съселяните си на следващият вот. Иначе, в момента той е на трудовата борса, редовно полага подписа си и получава обезщетение от държавата. “Не се оплаквам, защото гледам две козички, имам и прасенца и те ми осигуряват прехраната.“ каза бъдещият член на очакваното сформираната партия на Слави Трифонов.

Валентин Герчев/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене