ВПЕЧАТЛЯВАЩО!!! Най-сетне нещо хубаво и в нашия футбол! „Наджи Шенсой е нашият герой!“

Тези възгласи изпратиха колоритния треньор на „Пирин“(Благоевград) след равенството 2:2 с „Ботев“(Пловдив) на собствения си стадион

Наставникът пък отново влезе в аналите с коментара си след мача, който даде изявление в типичния си забележителен стил след първата точка, която неговите питомци взеха от „канарчетата“ през този сезон.

„Когато Пирин играе с дух, дръзко и агресивно, ако не можем да спечелим, поне не падаме. През първото полувреме футболът беше много тактика. Първи гол за Ботев, но не се предадохме.

Маркиньос не игра в контролите, но днес го подготвихме. Башлиев е много важен футболист за нас. Заради контузията на Александър Башлиев, загубихме много. Ще ни трябва време за да свикнем да играем без него.

Съдиите свириха много добре. Съдийството в България е прекрасно“, каза Наджи Шенсой веднага след последния съдийски сигнал на мача.

По повод на скандиранията на феновете „Наджи Шенсой е нашият герой“, специалистът заяви:

„Гледам на феновете като на клиенти. Те винаги са прави. В един магазин могат да купят стока, но може и да не купят. Ти винаги трябва да им кажеш „Благодаря!“. Ако ги няма тях, ще затворим магазините“, допълни още специалистът, който също така даде да се разбере, че основна цел за него и подопечните му си остава оцеляването в „А“ група, без да се явят на бараж.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене