САМО В ТОП ПРЕСА! DJ Емо – Емил Йорданов: Трифон Иванов винаги ще си остане в сърцето ми като човек и приятел

В търсене на интересни личности Топ Преса отново тръгва на път из Югозапада. Попадаме в Банско и се срещаме с един много интересен човек. Въпреки, че не е от този край, той е доста популярен, в нощният живот с едно занимание, а през деня с друго. Той е човек с много идеи и само след кратък разговор с него, той ни предложи да станем медийни партньори на предстоящите грандиозни събития, които предстоят в Банско.

DJ EMO

Топ Преса с голямо удоволствие ви представа Емил Йорданов а.к.а. D.J. Емо

Представи се на нашите читатели и разкажи с какво се занимаваш…
– Името ми е Емил Йорданов, повечето хора ме знаят, като D.J. Емо. 25 години работя, като D.J. успоредно с това съм 25 години голям фен на Manchester United. Аз съм председател на фен клуба на Manchester United за България. Когато създадохме клуба, много трудно получихме признаването от Manchester United, тоест да бъдем, като част от голямото тяхно семейство. Благодарение на нашите инициативи и благотворителни дейности, като изграждане на детски площадки, детски градини. Посланието ни е, децата е още от малки да спортуват. По малко време да прекарват с телефони и таблети. Всяка година организираме турнир за деца лишени от родителски грижи на стадиона в град Килифарево, Великотърновска област, като всяка година от 150 до 200 деца се съревновават. Имаме и женски отбори разбира се. Посланието ни там е, че тези деца също са част от нашето общество и показвайки нашата идея да спортуват. Винаги съм казвал, че музиката и спорта е възпитание. Те не трябва да бъдат забравени от обществото, трябва да бъдат приобщени към тази наша идея. По никакъв начин не ги апелираме да стават фенове на United. Всеки си има нещо, което си му е вътре в сърцето и може да си подкрепя, това което той чувства. От името на фен клуба на Manchester United и от името на United Англия, нашето послание е те да бъда добри, да бъдат възпитани и да бъдат част от голямото семейство.

Разбрах, че правите и кръводарявания…
– Да, всяка година правим кръводарявания, във всички областни центрове в страната. Който има желание разбира се, всеки който може не всеки е годен за това нещо. Като това което даряваме е ние държим да бъде за деца, които имат нужда. Въпреки, че от кръвните центрове казват, че няма значение важното е че спасяваме нечии живот. Това са ни основните инициативи, които правим и благодарение на тях ние спечелихме признаването от Англия.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Emo

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене