Известните разложки фамилии Калоянови и Каназиреви се сродиха на сватба с 220 гости

Наследникът на известните в Банско хотелиери Цветан и Елеонора Калоянови – Иван, се врече във вярност на любимата си Борислава Каназирева пред очите на повече от 220 гости. Родителите на младото семейство вдигнаха тежка сватба, а за най-важното събитие на живота си младоженците избраха ресторант в Разлог, който е не само родният град на булката, но и на младоженеца.Не само пищна и запомняща се, но и изключително романтична и изпълнена с много вълнение беше сватбата. Иван падна на колене пред своята любима и постави на ръката й пръстена, след което последва дълга целувка.

25

Гости на тържеството бяха много приятели на младоженците, сред които бившият футболист на „Локомотив” /Пловдив/ и „Беласица“ Спас Манушкин и нежната му половинка Христина.

Без име

Изключително щастливи бяха родителите Елеонора и Цветан  Калоянови и Таня и Атанас Каназиреви. За водещ на събитието двете семейства бяха поканили Рени Раева, която е дългогодишен шеф на Обреден дом – Разлог, а за веселата част се погрижи народният певец Янко Неделчев. Изненадата на вечерта беше артистичното присъствие на Веселин Маринов, който изпълни няколко от най-известните си песни, които бяха и като послания за младото семейство. Хумор също не липсваше, а той беше поднесен от известния комик Шкумбата.

Сред гостите имаше множество известни личности от бизнес средите в България, с които двете семейства поддържат приятелски отношения. Между поканените бяха финансистът Борис Калоянов, който е бивш директор на „Балканстар“ – българското представителство на „Мерцедес“ за България, директорът на „Мото Пфое” за България Атанас Фурнаджиев, известният бизнесмен и собственик на верига хотели по морето и София Владо Стоев, както и много приятели на двете сродени семейства от Сърбия и Англия.

Сватбата се оказа една от най-запомнящите се, изпълнена с вълнение, веселие, любов и романтика.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене