Неврокопският любимец и един от идолите на торсидата на „Ботев“(Пловдив) Даниел Златков се завръща

Играчът се очаква да бъде на линия до седмица и по ирония на съдбата може да изиграе първите си минути от доста време насам срещу „Пирин“(Благоевград), от чиято школа тръгна във футбола

Това съобщиха от щаба на „канарчетата“ след мача им в дебютния кръг от пролетния полусезон срещу „Локомотив“(Пловдив). Футболистът можеше да бъде на разположение за този двубой, но старшията предпочете да го запази от контузия с оглед на изключително големия заряд на мача и 26-годишният футболист изгледа от трибуните успеха на съотборниците си с 2:1 в пловдивското дерби.

Както е известно бранителят пропусна почти цялата зимна подготовка на „жълто-черните“ заради операция на кръста, но вече е готов да започне занимания наравно със съотборниците си.

Новината бе потвърдена и от самия заитник. „За съжаление не можах да се върна в игра за дербито, но скоро ще съм на линия. Не искахме да рискуваме и затова не влязох срещу Локо (Пловдив) – обясни Златков. Обстановката в отбора е нормална, момчетата се готвеха сериозно за този мач. Мисля, че нещата в клуба са много добри и всичко е наред. Треньорите казаха, че с настоящия състав ще се представим силно и смятам, че това се видя точно в подходящи я момент в дербито срещу „Локомотив“(Пловдив). В момента работим много по-правилно.“

В отсъствието на Златков треньорът Николай Костов пусна като партньор на Радослав Терзиев в центъра на отбраната срещу „смърфовете“ дефанзивния полузащитник Милен Гамаков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене