Пирин и Септември играят благотворително в подкрепа на Боби от Крупник

благотворително

Изпълнителите на химна на „Септември” Симитли – Иван Дяков, сестри Филатови и Николай Кимчев, ще изнесат тази неделя концерт-спектакъл преди мача между Септември Симитли и Пирин Благоевград. Дербито на Югозападната „В” група ще премине под знака на благотворителността.

Футболистите от двата най-добри тима в Югозапада ще излязат с фланелки „Да помогнем на Боби”. А преди първия съдийски сигнал Иван Дяков, сестри Филатови и Николай Кимчев ще изпълнят на живо химна на домакините в мача – „Септември” Симитли. Спортният празник започва в 14:15 часа.

Билетите за срещата са на цена 2 лева и ще се продават от приятелите на Борислав Неделчев от село Крупник, които са инициатори на кампанията „Да помогнем на Боби” в борбата на младото момче с бъбречната недостатъчност. На входовете на стадион „Септември” ще има поставени и дарителски кутии, в които футболните фенове могат да оставят частица от добротата си за каузата „Да помогнем на Боби”.

Борислав Неделчев е на 21 години от село Крупник. Боби страда от бъбречна недостатъчност и се нуждае от трансплантация. От четири години е на хемодиализа и е в списъка на чакащите… За да може Боби да продължи пълноценно живота си, са необходими средства, които са непосилни за семейството му.

Веднага след срещата фланелките с надпис „Да помогнем на Боби”, с които ще излязат двете единадесеторки, ще бъдат продадени на цена, определена от всеки, който желае да даде надежда на Боби да продължи пълноценно живота си.

Мачът от 17-ия кръг между Септември (Симитли) и Пирин е в неделя, 2 март, от 15:00 часа на стадиона в град Симитли. Септември и Пирин са лидери във временното класиране на първенството, домакините са с актив от с 36 точки, гостите от Благоевград са с преднина от 6 точки.

Всеки, който може и желае да помогне на Боби, може да го направи и с паричен превод на следнатабанкова сметка: 

BG03CBUN91954000478325
BIC: CBUNBGSF
MKB Unionbank клон Благоевград
ДА ПОМОГНЕМ НА БОБИ!

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене