Декан на ЮЗУ: Момчетата ги изпитвам на бели покривки, момичетата – на бели чаршафи!? (СНИМКИ)

СУПЕР СКАНДАЛ: Деканът на Филологическия факултет в ЮЗУ проф. Антони Стоилов търси д*пе, за да пише високи оценки?Разследване и кореспонденция

Тодор ТОДОРОВ

Деканът на Фиологическия факултет в Юго­западния уни­верситет проф. Антони Стоилов е на път да се за­меси в сериозен скандал. Става въпрос за изти­чане на инфор­мация от личния му профил в една от социал­ните мрежи. На нея се вижда как той „чати“ с една от курсист­ки и ѝ предла­га висока оценка с цената на мръсотии. Като казваме „мръсотии“, става въпрос за секс с около 35-40 години по-млада от него девойка, която явно е отишла в Благо­евград, за да си „поживее“ – супер слаби оценки, но гото­ва на всичко, за да прикрие мързела пред родителите си. И то по какъв начин?… секс с преподавателя.

Да, ние от Топ Преса знаем, че в социалните мрежи всичко може да се под­мени от рода на фалшив профил и т. н., но ни е много чудно, ако фактите отгова­рят на истината. Тогава ще пита­ме г-н проф. Сто­илов – КЪДЕ Е МОРАЛЪТ?

Да, че има и не­хайни студентки, от които може лесно „да намери дупе“, има, но не мислите ли, че в някои от случа­ите, дори и да си под­гот­вен, пак тряб­ва да се съ­гла­сиш да легнеш с 40 години по- стар от теб?

Ние от Топ Преса се питаме как може с таки­ва хора об­разованието ни да тръгне нагоре. Си­гурни сме в това, че не само дека­нът на ЮЗУ е такъв. При­мерите за такива мер­завци кол­ко искаш, лошото е, че няма приме­ри за наказани такива.

Интересното е и друго – преди време около името на Стоилов също имаше скандал­ни разкрития и провокации. Същият се само­обявява за неко­румпиран и че никой не може да му повлияе, но интересното е, че същият на няколко пъти е проверяван по подобни обви­

нения и дори държи рекорд за това. Репортери на вест­ник Топ Преса се свързаха с административния отдел на Югозападния университет „Неофит Рилски“, откъдето ни обещаха да извършат проверка по случая, но ни задължиха да им изпратим всички материали, с които разполагаме. Пред Вас, на­шата голяма аудитория, ние от югозападния таблоид за­явяваме, че всички материа­ли, в това число и името на човека, който ни е пратил файловете, е пратено на ръко­водството на ЮЗУ. Правим го, защото темата е повече от чувствителна и именно затова публикуваме вер­сията предвари­телно – идеята е скандалът да не бъде потулен, без значение какъв резултат ще излъчи про­верката. Дър­жим да уточ­ним, че тази публикация няма за цел да компрометира проф. Стоилов, напротив – цел­та е да разсее всички слухо­ве и да прове­ри фактите в една повече от скандална кореспонден­ция. За никого не е тайна, че в ЮЗУ има таки­ва студентки, които са гото­ви на всичко, в това число и да продадат телата си, за да завършат и дори да се реализират без много знание и труд. Знае се дори за доста амбициозни служи­телки, които карат луксоз­ни автомобили „Мерцедес А класа“ благодарение на интимните си отношения с хора от ръководството на висшето учебно заведение. Време е всички тези слухове да бъдат легитимирани от Топ Преса с цел изясняване на тяхната достоверност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене