„Пирин“(Разлог) не е на Румен Чандъров???

Поне така твърдят от клуба, включително и юристите, които се занимават с делата на разложани

Ясно е обаче, че казаното от президента Захари Беличенов, че ще дойдат нови спонсори е вярно, също както е вярно оставането му на поста. Става дума за столични фирми, които ще помагат финансово на втордивизионния тим като в същото време техни представители ще влязат в новия Управителен съвет.

Категорично обаче се отрече да е замесен маститият бизнесмен Румен Чандъров и той да има конкретни ангажименти към „Пирин“, както се твърдеше по-рано дори и от самия кмет на града Красимир Герчев, който каза: „Разбрахме се с господин Чандьров, вече официално мога да ви съобщя, че той поема финансирането на мъжкия отбор на Пирин Разлог. Hие обаче ще продължим да издържаме местната детско-юношеска школа.“

Единственото, което поне на книга го свързва с разложкия клуб е това, че се съгласи треньорът на столичния „Септември“(София) Николай Митов да се премести в отбора от „Б“ група заедно с няколко от играчите на столичани, както и това да даде базата си в Драгалевци за подготовка на селекцията от планинското градче.

По-голямата част от тренировките на 11-ия в “Б” група ще се провеждат там. Официалните мачове ще се играят в Разлог пък преповториха още от управата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене