Ексклузивно! Мая Тинева от град Гоце Делчев е победителят от играта на Топ Преса – АЗ ОБИЧАМ! Ето и останалите печеливши!

Мая Тинева от град Гоце Делчев и нейният любим са печелившите в играта на Топ Преса по случай вчерашния празник на любовта и виното – Свети Валентин или Трифон Зарезан /който както предпочита/. Това става красноречиво ясно, защото към 15.00 часа, чаровната двойка от града на Гоце е получила повече от 322 лайка на снимката си. Играта или конкурсът на Топ Преса тръгна вчера точно в 15.00 часа на основната ни фейсбук страница тук , призовавайки всички наши приятели, читатели, бъдещи приятели и бъдещи читатели да постват снимки на тема „Аз обичам“. Само за 16 часа интересът към играта ни се разрасна и получихме снимки от Гоце Делчев, Благоевград, Пловдив, Разлог, село Горно Дряново, Петрич и пр. А обявените 24 часа като срок на играта изтекоха преди минути.

Александър Камишев и неговата любима са на второ място.

Александър Камишев и неговата любима са на второ място.

Победителите са ясни –  Мая Тинева от град Гоце Делчев с 327 лайка, на второ място се класираха Александър Камишев от град Гоце Делчев с 136 лайка и печелят ВИП вечеря за двама. На трето място е Емилия Нотева от Благоевград – ВИЖТЕ ТУК 

Емилия Нотева - от Благоевград и нейни любим са на почетното трето място.

Емилия Нотева – от Благоевград и нейни любим са на почетното трето място.

Честито на печелившите! Ще се свържем с тях за получаване на наградите и ще отразим всичко на страницата на www.toppresa.com.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене