ДОБРАТА НОВИНА: „Пирин“(Гоце Делчев) вече тренира и се готви за пролетния полусезон

Няма шега, няма измама, но неврокопчани тренират и вече дори готвят първа контрола. На стадиона забравиха проблемите с ВиК

След като веднъж започнаха на 18 януари, но след това заради неяснотата около бюджета и бъдещето му тренировките бяха преустановени. За капак бе спряна и водата на стадиона заради стари задължения и последваха дни на неяснота. От понеделник обаче водата на спортното съоръжение не е мираж, а Димитър Крушовски води занимания, след първо дойдоха основно юноши, нетърпеливи да се завърнат на терена заедно с тях бяха и по-опитните Живко Грозданов и Ахмед Адемов. Последният единствен май няма да има проблеми с подготовката, след като изкара почти целя януари в „работен режим“, след като тренираше с „Пирин“(Разлог). След последните последните събития там и влизането на нов спонсор обаче се оказа сред футболистите, които потърсиха ново място за професионална реализация. Самият футболист пък се завръща в отбора от града от поречието на Места след почти година, след като през лятото на 2015 премина в „Оборище“(Панагюрище), но през зимната пауза се раздели с него през зимната пауза.

ахмед адемовживко грозданов

Малко по-късно към неврокопчани се присъедини и Зефир Катунчев, който бе обявен за ново попълнение още в началото на подготовката. Миналата година той напусна отбора, за да започне работа далеч от Гоце Делчев, но в момента графикът му позволява да се готви с клуба от родния си град. Освен него на линия е и друг стар познайник на местните фенове в лицето на Абди Абдиков, който след раздялата със „Септември“(Симитли) през декември не успя да си намери нов отбор и в момента е свободен агент. Двамата откликнаха на поканата да помогнат на „Пирин“(Гоце Делчев) да спаси сезона, който започна повече от неприятно за тях и до момента все още не е влязъл в правилното русло.

zefir katun4evабди абдиков

От ръководството освен това дадоха да се разбере още, че са водени разговори и с други стари и не чак толкова стари познайници, които да се присъединят към тима като има и някои нови имена, което само по себе си говори, че селекцията ще бъде попълвана в движение.

Новият председател на УС Иван Близнаков и старши треньорът Димитър Крушовски пък в момента преговарят за намиране на противници за контроли поне 2-3 до началото на втория полусезон в югозападната „В“ група.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене