ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Очевидци на сблъсъка в дефилето: Мъже от попадналите в задръстването коли и пожарникари с голи ръце изправиха микробуса и го издърпаха от пътя /СНИМКИ/

Микробус и лека кола са  се сблъскали в Кресненското дефиле преди около половин час, колата е паднала в реката, а микробусът е препречил пътя, съобщиха пътници от закъсалите в задръстването коли. Микробусът марка „Мерцедас“  е със софийска регистрация, а колата е „Опел“  с благоевградска. Има и трети участник в катастрофата- ТИР с чужда регистрация, водачът е поляк но е говорел на руски.

На място са пристигнали 2 противопожарни екипа, полиция и линейка. Мъже от попадналите в задръстването коли и пожарникари са изправили микробуса на ръце и са го отдръпнали от средата на пътя.  По думите на очевидци загинали няма, но със сигурност има пострадали.

По първоначална информация тежко ранени няма. Водачите на трите превозни средства и спътниците им са се отървали с леки наранявания, не се налага транспортирането им в болница.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене