Eто какво свършиха вчера кюстендилските полицаи

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 30-годишния А.А. за извършена кражба на дрехи от жилище в кв. „Изток“ в града. Кражбата е заявена вчера и по данни на собствениците е извършена за времето от 24 януари до 27 януари. Извършителят на кражбата е установен, откраднатите вещите са иззети. Работата по случая продължава, изяснява се съпричастност на задържания и към други противозаконни деяния.

Вчера е установен извършителят на кражба на въглища от къща в кв. „Изток“ в Кюстендил. Я.Т. е 29-годишен. Работата по случая продължава РУ Кюстендил.

Вчера в РУ Дупница е задържан 37-годишният И.С. за притежание на наркотични вещества. Служителите на реда са извършили проверката на ул. „Ив. Шишман“ и са открили в джоб на якето му 62.56 грама канабис. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. И.С. ще остане в полицейския арест 24 ч. Той е известен на полицията с множество противозаконни деяния, осъждан е. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница.

Вчера екипи на РСПБЗН са гасили 2 пожара, оказали са техническа помощ – отводняване, в къща в с. Търновлак. Пожарът в къща в с. Жиленци е причинен от късо съединение, щетите са незначителни. Пожарът в заведение за бързо хранене в Дупница е възникнал поради неправилно ползване на отоплителни уреди, изгорели са 500 кг въглища, 2 кв. м алуминиева дограма и 16 кв.м . покривна конструкция. Няма пострадали хора.

М. Иванов/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене