ЗА ПРИМЕР! Роденият в Ново Делчево Антон Карачанаков опроверга псевдоспециалистите, които го отписваха

Трансферът на Антон Карачанаков в полския „Краковия“ вече е факт. Белите продадоха играча в Полша и крилото на „Славия“ вече се сбогува със сътборниците си и вече отлетя от Анталия до Франкфурт, а от там за Краков.

Роденият в Ново Делчево футболист успя най-сетне да премине при поляците, след като през миналата зима бе на проби пак там, но тогава трансферът му пропадна. В момента този отбор е трети в полското първенство с големи шансове да играе в евротурнирите, което определено е примамливо за играча.

Карачанаков е юноша на „Пирин“(Благоевград), най-дълго игра за ЦСКА. Миналата пролет бе в руския втородивизионен Балтика. През лятото заигра при белите и за 19 мача вкара 6 гола, стигна и до националния отбор. През настоящия сезон Карата успя да сложи всички в малкия си джоб. От перфектните му фаулове си изпатиха не един и два отбора, което само 6 месеца с екипа на тима на „белите“ Антон Карачанаков си спечели трансфер в престижно първенство. Подписът с „Краковия“, е показателен, че Антон се е доказал. Може би на този етап няма по-конкурентен шампионат в Централна Европа от този в Полша. Там всичко е по-различно, парите са много по-големи, стадионите са нови и се пълнят до дупка, футболът е на друга скорост.

Антон Карачанаков може само да се радва, че избра да се завърне на стадион „Славия“ през лятото, там, където получи бойното си кръщение. На стадиона, където преди години някои побързаха да го обявят за свършил с футбола, футболистът напълно разгърна потенциала си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене