Много детски усмивки и радостни емоции дари Васил Чакърдъков на децата от ЦДГ „Снежанка“ в Гоце Делчев

Директорът продажби на „South Western Advantage” Васил Чакърдъков зарадва малчуганите от Целодневна детска градина „Снежанка” в гр. Гоце Делчев с приключенски книжки на английски език.

С голяма радост, глъч и положителни емоции децата посрещнаха подаръците от„South Western Advantage“. „Щастлив съм, че можем да дадем късче щастие на децата, да им помогнем да изживеят щастливи мигове. Че има ли нещо друго, което да е по-важно от това?!“, коментира благотворителната инициатива Васил Чакърдъков. !cid_5F427C98-60C4-4B88-BCEF-387B8AB26666

Васил Чакърдъков е директор продажби на „South Western Advantage”, която е най-старата издателска компания, занимаваща се с търговия на образователни системи.

За всяка продажба в Америка компанията дарява книги на всяко семейство в нужда по целия свят.

„Това е третото дарение, което правим в Гоце Делчев. Първото бе преди две години – в Пансиона – комплект детски енциклопедии и интернет услуга за децата, за да им помага да четат. Миналата година дарихме комплект помагала на ПМГ „Яне Сандански“.

Тази година предоставихме приключенска библиотека за деца от 2 – 10-годишна възраст в ЦДГ „Снежанка“. Дарението включва 26 книги и 7 плаката, като стойността на дарението е 400 долара.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене