Владимир Каптиев даде заявка да бъде новият лидер на „Септември“ (Симитли)

Роденият в Сатовча футболист отбеляза два гола за новия си отбор за успеха с 0:3 в първия мач на тима си за годината

Воденият от Тодор Киселичков отбор даде надежда за своето оцеляване след класическия си успех в приятелския си мач срещу „Вихрен“, след като неговите подопечни бяха категорични в представянето си на тежкия терен в южния град. На тежкия терен в Сандански двата тима изнесоха сравнително добър мач, в който през първата част пропуснаха по няколко добри възможности като младите надежди на домакините бяха лишени от късмет, което им попречи да отбележат поне едно попадение във вратата на съперника, пазена от Пангев. За гостите пък в основни двигатели се превърнаха Андон Гущеров и Владимир Каптиев. Именно Владимир Каптиев откри резултата в 45-ата мин., след като преодоля двама двама защитници на домакините и успя да търколи топката покрай вратаря Захари Димитров в мрежата.

След почивката мачът продължи да бъде интересен като двата тима направиха дежурните смени, но това не повлия на тяхното представяне и те показаха доста доби отигравания. Всичко по-интересно обаче си остана, както и през първата част за последните минути. В 80-ата мин., появилият се като резерва Кирил Димитров покачи в полза на „Септември“, след като с удар от границата на наказателното поле намери мрежата на съперника. В 85-ата мин. Владимир Каптиев отново блесна и след показана добра техника отбеляза втория си гол, оформяйки крайното 0:3.

В срещата пък двамата треньори използваха целия си наличен потенциал, включително и дошлите на проби.

тодор киселичков

„Доволен съм от демонтрираното в мача от целия ни отбор. В контролите не е важен толкова крайният резултат, а това как играе отборът и това да се поправят грешките. Момчетата се стараха, както го правят и в тренировките, въпреки нелеките атмосферни условия. Видяха се добри неща, което не означава, че сме си свършили работата. Предстои ни още работа все пак. Тръгнаха си много футболисти, дойдоха също много и ще трябва време, за да се напаснат нещата. Продължаваме да се трудим упорито, за да бъдем готови за началото на пролетния дял на първенството и да осъществим своята основна цел – да опазим мястото си в „Б“ група,“ коментира старши треньорът на „Септември“(Симитли) Тодор Киселичков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене