Даниел Гогов предпочита Вихрен (Сандански) пред Пирин (Гоце Делчев)

Един от новото поколение футболни таланти най-вероятно ще се премести в Сандански

Тази новина мълниеносно обиколи Гоце Делчев, където до зимата игра младокът. Той дойде през лятото в тима по времето на Тодор Киселичков, който тогава водеше местния Пирин и бързо се наложи в титулярните 11. След катаклизмите при неврокопчани възпитаникът на ДЮШ на Септември (Симитли) остана лоялен на клуба и доигра полусезона. Веднага след това се заговори за негово евентуално завръщане в родния му клуб, където повече от ясно бе, че ще отиде Стойко Иванов. Това обаче не се случи и само бургазлията се присъедини към последния във второто ниво на българския футбол.

За Даниел Гогов пък лично настоящият треньор на Пирин (Гоце Делчев) Димитър Крушовски обяви, че остава в отбора и обясни липсата му за първата тренировка на отбора за новата година този понеделник с лични причини. Оказа се обаче, че младият халф е на проби в Гърция и в същото време е дал своето обещание през Вихрен (Сандански), че при провал на евентуалните му проби при елините, ще се присъедини към тима.

Това определено не е добър вариант за старши треньора на гоцеделчевци, след като селекцията му бавно, но сигурно се обезкървява и в момента единствените по-опитни играчи са Румен Лапантов и Радослав Моллов. Всички останали са юноши, които тепърва правят своите първи крачки при мъжете. След избора на ново ръководство на неврокопчаани ще се разчита много на помощта му да бъдат привлечени нови футболисти, които да подсилят Пирин (Гоце Делчев). В това число и да убеди Даниел Гогов да остане в клуба. За момента се очаква на първо време последната дума за Зефир Катунчев, обявен по-рано като сигурен нов. Не се изключва новата власт начело с Иван Близнаков да започне преговори и с някои от натирените през октомври футболисти, за да бъде спасен отборът.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене