Христо Стоичков разпусна с фотолов в балкана над Благоевград

Камата бил на гости на известен местен бизнесмен преди дни

Бившият футболист на ЦСКА и Барселона Христо Стоичков използва пълноценно краткия си престой в България тези дни. Камата отиде на фотолов с приятели в местността “Добро поле” над Благоевград, научи Struma.com.

През цялото време Стоичков е бил в компанията на местен бизнесмен, с когото са добри приятели от години. Не е ясно дали това е нова тръпка на Стоичков или просто е решил да разнообрази престоя си в курорта Бодрост. Бившият нападател и приятелите му се прибрали с празни ръце, тъй като вместо с пушки са били въоръжени с фотоапарати. Емил Димитров, шеф на ловното стопанство „Елен“ запалил Стоичков по това хоби. Етрополският Балкан става убежище на Модерния ляв от тегобите му във футбола.

Верен на дарбата си, той се оказва и безпогрешен стрелец с лявата ръка. Камата споделя, че предпочита да се наслаждава на красивата природа, на изобилието от дивеч и с часове да върви след някой елен или сръндак само, за да го снима, не да го убива. Затова и фотоловът е любимото му хоби в последно време. Местността “Добро поле” е удобно място за ловуване, с наличието на сърни, елени, диви прасета и вълци.

Лъчо Петров/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене