Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Крадци разбиха магазин в Дупница, откраднаха цигари за над 10 000 лв.

Крадци разбиха и ограбиха магазин за хранителни стоки на ул. „Орлинска” в кв. „Спартак” (по-известен със старото си име Горна махала) в Дупница.

Тюрлюгювеч: Върлият противник на Братя Галеви Пламен Соколов и техният приятел Костадин Костадинов рамо до рамо в партията на Николай Бареков в Дупница, следва ги земеделецът Вергил Кацов, кум на БСП депутата Иван Ибришимов

Отявлен противник и основен свидетел на Братя Галеви и техен як фен ще работят рамо до рамо в партията „България без цензура” в Дупница, научи „Вяра”. Това са екскметът Пламен Соколов и общинският съветник от Обединения демократичен блок (ОДБ) и икономически директор на частната болница в града Костадин Костадинов.

Муса Палев свика първите хора на Югозапада на заседание в областния център на Пиринско: Столична финансова експертка провали дискусията в Благоевград по конфликтната правителствена програма за растеж на регионите

Столичната експертка от Министерството на финансите Емилия Бежанова провали най-важната точка, включена в дневния ред на  Регионалния съвет за развитие, който се състоя вчера в Благоевград. Дамата не се появи на форума, макар участието й да бе потвърдено, и така се провали дискусията за разпределянето на средствата по болезнената за Благоевград правителствена инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите” (РСР).

Полицаи преследваха гола и пияна кюстендилка, съсед: 60-год. Ганка си събу гащите пред мен

Кюстендилски ченгета и медици от спешното преследваха гола жена в кв. “Запад”. След 30-минутна гонка униформените пратили за освидетелстване 60-годишната Ганка Сименова.

Гонят шефа на КАТ-Самоков Георги Елин, с още 3-ма нарочени излязоха в болнични

Нови четирима офицери и сержанти се разделят с униформата в Самоков. Те се скриха в болничен.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене