Спрягат името на предприемача от Долно Дряново, община Гърмен, Рифат Ходжа за областен лидер на партията на Лютви Местан!

• Общинският съветник в община Гърмен сам се хвалил, че се е срещал с „турския Волен Сидеров“ – Хюсеин Хафъзов, за да разбиват структурите на ДПС в Пиринско!

• Сензация в Топ Преса: Местан искал ДПС да подкрепи Георги Андонов за кмет на град Гоце Делчев!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как Лютви Местан ще ус­пее да пробие в Пиринско кордона на ДПС при поло­жение, че цялата структура застана плътно зад Доган? Истината е една – чрез от­цепниците. Къде са най-много отцепниците от партия ДПС през годините – разбира се, в об­щина Гър­мен. Бла­годарение на горещия конфликт Минка Капита­нова – Ахмед Ба­шев в партията на Доган в Гърмен се нароиха много отцепници и предатели на каузата. Топ Преса разпо­лага с информация, че по­вечето от тях вече „гладят костюми“, за да се сработят с новите проекти на Лютви Местан, турските служби и наложената му патерица Касим Дал. asdПо-влия­телните от тези отцепници дори сами се хвалят, че им предстои грандиозен скок в националната политика, като ще се овластят като областни ръ­ководители на бъ­дещия политически проект. Такъв е скан­дално известният предпри­емач от гърменското село Долно Дряново – Рифат Ходжа. Хора от обкръже­нието му свидетелстват, че Рифат Ходжа сам се е хва­лил, че вече на два пъти се е срещал с протурския кра­ен националист Хюсеин Ха­фъзов, на който викат вече „турския Волен Сидеров“, с който уточнява­ли детайлите и водели прегово­ри за бъдещата обща работа. Заедно с Рифат Ходжа мерак­лия да подкрепя Местан и него­вата политика бил и действащ заместник-кмет на община Гър­мен, който пък от своя страна твърдял, че ще направи всич­ко възможно за каузата да бъде „запалена“ и са­мата кметица Минка Капита­нова.agfad Тя достатъчно си била препатила от партия ДПС с налагането на кандидатурата на скандалния Ахмед Башев и нямала до­бро мнение за управлението на партията. Други са на мнение обаче, че Ка­пи­та­но­ва нямала добро мне­ние за вече бившия лидер Местан, който наложил кандидатурата на Башев и по този начин буквално изложил партия ДПС в Гърмен. Оказва се, че специал­но за Пирин­ския край авторитетът на Местан никога не е бил на нуж­ното ниво, самият бивш лидер на ня­колко пъти се е опитвал да влияе се­риозно за вземането на областни партийни ре­шения, дори оказвал натиск, но действията му винаги удряли на камък. Имаме основание да вярва­ме на наш човек вътре в пар­тия ДПС – Югозапад, който ни разкри например натиска на Местан партия ДПС да подкрепи Георги Андонов и ПП ГЕРБ за кмет на град Гоце Делчев. Този натиск бил приет с негодувания от общинския и областния съвет на пар­ти­ята и още от този момент за местните партийци било ясно, че Лютви Местан няма да го има дълго време като лидер на партия ДПС.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене