Игралият в Пирин (Гоце Делчев) Веселин Марчев се прибра у дома

Един от любимците на публиката от времето на Пирин (Гоце Делчев) в А група Веселин Марчев се завърна в България след 2 години в Кипър. Новината бе оповестена от негови близки, а така също и от пресслужбата на Локомотив (Пловдив), където бе обявен за ново попълнение, след като стартира зимна подготовка днес с тима.

Така играчът се завръща в родния си клуб, откъдето започна професионалната му кариера и рожба на чиято ДЮШ е той. За последно нападателят играеше в кипърския Неа Саламина, където бе съотборник на гоцеделчевеца Димитър Макриев. За разлика от него обаче не успя да се настрои към новия си отбор и предпочете да се прибере в родината. Предишната година по стечение на обстоятелствата Веселин Марчев игра с друг футболист, роден в Гоце Делчев – Васил Панайотов, но в друг елитен отбор – Агия Напа.

Пловдивчанинът има зад гърба си в своята професионална кариера престои освен в Пирин (Гоце Делчев) още в Славия, Черно море, Септември (Симитли) и Сливен, където натрупа опит и на него ще се разчита да помогне на Локомотив (Пловдив) в пролетната кампания.

Oсвен бившето отрие на Пирин (Гоце Делчев) с черно-белите започна подготовка и друг познат на феновете на футбола в Югозападна България Мартин Кавдански. Воденият в Дупница играч имаше не особено благополучна авантюра в албанския ФК Тирана, където се подвизаваше до края на първия етап от първенството. За него това е също завръщане в клуба под Тепетата, където игра преди няколко години.

Двамата нови в селекцията на Христо Колев няма да струват нито един лев на новите си работодатели, след като идват като свободни агенти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене