Без категория

Конкурс на студенти от ЮЗУ „Н. Рилски“: Коронясаха Мис ТНЕ FACE А. Петкова и Мистър ТНЕ FACE Б. Тожаров

312

23-годишната четвъртокурсничка Ана Петкова от Видин спечели титлата „Мис THE FACE“ на проведения снощи конкурс, организиран от студентски съвет в ЮЗУ Неофит Рилски. „Бомбето“ на мистър ТНЕ FACE нахлузи Борислав Тожаров от Обзор, второкурсник в специалност „Право“ на университета. Общо 14 бяха участниците в надпреварата по хубост, 7 момичета и 7 момчета. Журито бе композирано от членове на студентския съвет, които за конкурса бяха измисли няколко кръга.

В първия кръг бяха представени участниците, към които водещите на конкурса задаваха въпроси. По време на надпреварата участниците дефилираха с провокативни облекла за радост на присъстващите в хитовия нощен клуб. Конкурсът продължи около 2 часа, компетентното жури от студентския съвет отся най-атрактивните и сложи короната на главата на Петкова и наградата бомбе на мистър ТНЕ FACE.

Изборът им бе бурно аплодиран от присъстващите. Изумление предизвика третият кръг от конкурса, в който участниците бяха накарани да изпият по три шота без ръце. Не стана ясно, обаче какво проверява журито от студентския съвет, дали победителите могат да държат на пиене, и дали това ще го направят без ръце ги превръща в достойни състезатели и се оценява както подобава от съвета. След конкурса репортер на Struma. com потърси рецептата за щастие на победителите. А тя е :

Мис ТНЕ FACE Ана Петкова

– Щастието за мен в момента е да се насладя на последната си година в университета, като студентка и да участвам във всякакви подобни изяви.

Мистър ТНЕ FACE Б. Тожаров

– Щастието за мен са приятелите, любовта и честността.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене