Благоевградските таланти на „Левски“ братя Цоневи: Обидени сме от интригите

Братята Радослав и Борислав Цоневи категорично отрекоха появилите се в последните дни информации, че ще напуснат „Левски“ през зимната пауза. Двамата имат договори със „сините“ до лятото и към момента не смятат да напускат. Дали обаче и след края на сезона ще продължат да бъдат част от селекцията на Стойчо Стоев, който заяви, че не би чувствал вина, ако близнаците си тръгнат – засега не е ясно.

„За себе си мога да кажа, че оставам в „Левски“. Няма нищо вярно в това, което се изписа в последните няколко дни“, заяви Радослав Цонев пред клубната телевизия. Брат му Борислав добави: „Не е вярно, че сме обидени от отношението спрямо нас. Единственото, което може да ни засегне, са интригите, в които ни вкараха. На нас двамата ни е много неприятно, защото се разбираме чудесно с всеки един в отбора“.

Родените в Благоевград юноши на „Левски“, към които сериозен интерес проявява старши треньорът на „Ботев“ (Пловдив) Николай Костов, благодариха на „сините“ фенове за подкрепата през есенния дял. „Пожелавам на феновете ни да са все така всеотдайни, защото без тях няма да бъде същото. Помогнаха ни изключително много в тежката ситуация, в която се намирахме в началото на сезона. Дано сега им се отблагодарим с още много нови щастливи мигове“, заяви Радослав, а възстановяващият се от тежка травма Борислав дори си пожела да вдигне шампионския трофей през май.

Блиц

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене