Деца от детските градини и училищата на Сандански рисуваха картички благотворително

Днес, в заседателната зала на Община Сандански малки и големи рисуваха коледни картички, които ще се продават благотворително на Коледния базар, които община Сандански организира на 22.12.2015 г. на площада.

27

10

17

Инициативата за изработването на картичките е на книжарница „Фламенго” и под егидата на кмета на общината Кирил Котев. Всички деца, които бяха разделени на три групи показаха изключително майсторски техники за изработване на картичките и голям ентусиазъм.           Материалите за мероприятието бяха осигурени от фирма МВБ, като представител на марката JOLLY за България.

2 42372DSC_1292DSC_1343

В инициативата се включиха по няколко деца от всички предучилищни групи в детските градини и ученици от всички основни училища на територията на Сандански.

Работилничката за  картички  се провежда за първи път, но както организаторите, така и малките художници изказаха голямото си желание за всички празници да се събират, да рисуват заедно в подкрепа на нуждаещи се.

От книжарница „Фламенго” изказаха благодарност към Кмета на община Сандански Кирил Котев за оказаното съдействие за провеждането на благородната кауза.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене