Сватбената агентка от Благоевград Анелия Василева с приз „Бизнесдама на 2015 г.“

Собственичката на благоевградската сватбена агенция „Раро“ Анелия Василева е носител на приза „Бизнесдама на годината 2015“ в националния конкурс на Евгени Минчев. Победителките в 11 категории бяха обявени на пищна церемония в София, на която присъстваха 111 гости. Журито бе председателствано от Ружа Игнатова, носител на титлата „Бизнесдама на годината 2014“, а почетен гост на светското събитие бе столичният кмет Йорданка Фандъкова.

„Знаех, че съм сред номинираните, но като чух името си, не можах да повярвам и да се израдвам”, призна Анелия Василева. В деня на награждаването тя почти не подвила крак, защото била ангажирана от Евгени Минчев, с когото от известно време са и бизнес партньори, с украсата на залата, където по традиция се провеждат пищните церемонии. „Бях доста напрегната, вероятно и умората си е казала думата, а и до последния момент довършвах официалния си тоалет за събитието”, разкри благоевградската бизнесдама. Тя допълни още, че емоцията е била толкова голяма, че със сигурност няма да я забрави. През октомври Анелия Василева бе отличена на бал на топмоделите с грамота за принос за разкрасяване на модното и светско пространство.

Собственикът на конкурса Евгени Минчев излязъл само за малко от риалитито на Нова тв „Биг брадър All stars”, в което участва, за да посрещне лично участници и гости на светското събитие.

Солисти на националата опера, певецът Панайот Панайотов, звездата на „Пайнер“ Емилия и поп и фолкизпълнителката Таня Боева забавляваха гостито на партито.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене