Мария Уайт от „Фермата“: Имам два брака, единият по сметка

Мария Уайт (вляво) в риалитито „Фермата“

Пред „ШОУ“ Мария разкрива за играта си, за двата си брака, за младото си гадже – футболиста Николай Дюлгеров

09_Maria1.jpg

Смяташе се, че Мария Уайт е лидер на жените във „Фермата”. Бе сочена като сигурен финалист, но бързо бе посечена и изхвърлена от селското шоу.

Пред „ШОУ” Мария разкрива за играта си, за двата си брака, за младото си гадже – футболиста Николай Дюлгеров.

– Мария, бореше ли се със зъби и нокти за победата? Кой трябва да спечели тази игра?
– Не съм се борила със зъби и нокти, дори не съм играла стратегически до момента, в който излязох. Знаех, че няма да имам успех в играта, защото съм човек , който не си премълчава пред лъжата и не мога да гледам как някой издевателства с думи и агресия над „по-слабия”.

Ако зависи от мен, на никого не бих дала наградата, след като изгледах дотук предаването – няма победител и няма достоен.

– Ти ли беше проводникът на всички скандали във „Фермата”?
– Не мисля, че съм проводник на скандалите. Аз съм главен участник по простата причина, че не мога да стоя с наведена глава и да се правя, че нищо не се случва, при условие, че то ми вади очите. Сега като гледам, даже малко съм се обаждала, имало е много неща за оправяне (смее се).

– Често ли вдигаш скандали? За какво? Къде?
– Преди ми се случваше по-често, отколкото на другите, но не без причина. “Фермата” ми отне това удоволствие, защото сега, където и да отида хората ме посрещат с усмивка и не смеят да шикалкавят. Май ще загубя дарбата си да съм участник в борбата за справедливост (усмихва се).
09_Maria3.jpg
Двубой с Рая Агонцева за оставане във „Фермата”

– Зад гърба си имаш два брака. Какво доведе до разпада им и от къде всъщност получаваш фамилията Уайт?
– Първия си брак сключих на 19 г. и от него имам най- прекрасното нещо на света – дъщеря ми. Не мога да се оплача от първия си съпруг, гледаше ме като писано яйце, но и много му се живееше. Взехме най- правилното решение, разведохме се и останахме много добри приятели. Вторият ми брак беше фиктивен, за да можем да заминем с дъщеря ми за Канада. Исках да продължи образованието си там, а аз да започна собствен бизнес.

Не заминах, защото не ми позволиха да взема дъщеря ми и трябваше да я оставя в България за неопределен период от време.

– Скандалното при теб е, че сегашният ти приятел е по-голям от дъщеря ти само с 6 години…? Разкажи ни за запознанството ви, за него…?

– Не мисля, че е скандално това, че аз съм по-голяма от приятеля ми, а който си го мисли, е тесногръд и пълен с комплекси човек, който никога не е бил обичан и не е обичал. За любовта някакви цифри не са важни, а уважението, разбирателството и сексуалното привличане.

Запознахме се в една дискотека в Пловдив, беше любов от пръв поглед. Още на следващия ден преди 8 г. и 8 месеца започна връзката ни. Той се казва Николай Дюлгеров, бивш футболист на “Славия” , “Лудогорец” , ЦСКА и др.

09_Maria4.jpg

– И все пак как гледат семействата и приятелите ви на голямата разлика в годините?

– Ние проблеми със семействата нямаме, те прекалено много ни обичат, за да застават между нас. Нашите приятели нямат нищо общо с този тип хора, които споменах вече и това не е тема на обсъждане. Ние се веселим и си помагаме в трудни моменти. Време за глупости нямаме, като например, да обсъждаме комплексите и жалките разбирания на сульо и пульо.

– Какво разбра за себе си след участието във „Фермата” – силен човек ли си, или поредната лигла с голямо самочувствие?
– Първото нещо, което разбрах, е, че не трябва да се променям. След предаването започнах да се харесвам повече и разбрах защо съм от щастливите хора – защото не предавам себе си и приятелите си. Второто нещо, което си затвърдих на 100%, е, че много неща не могат да се купят с пари и не е нужно да ставаш жалък, само и само да се докопаш до хартийките. Когато си добър – нещата се нареждат от само себе си и най-често контактите с хората, на които си подал ръка, се оказват по-ценни от самите банкноти. Най- важното е да бъдеш човечен, честен и справедлив.

Блиц на Красимир КРАСИМИРОВ

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене