Астролог: Трудна седмица за Рак, Овен, Везни и Козирог

Михаил Преображенски

Тази седмица ще е наситена и с хармонични, и с напрегнати аспекти, които ще доведат до състояние на биосферата, което не би могло да се нарече благоприятно, но няма да има резки спадове в него с изключение на вторник и петък, съобщи астрологът Михаил Преображенски. От графиката, която той публикува в pro-gnosis.ru е видно, че кривата на напрегнатите аспекти достига своя пик във вторник, а на хармоничните – в събота и неделя. Хората, които имат планети от 9 до 14 градуса в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, трябва да са много внимателни. Те ще са в по-уязвимо положение от останалите, предупреждава руският феномен. Проблемите им през седмицата ще са свързани с усилването на негативното въздействие на комбинацията Уран-Юпитер-Плутон.

Квадратът Юпитер – Уран достига кулминацията си този петък. Ефектът от това обаче ще се усеща през цялата седмица и той ще е свързан най-вече с грешки и непопулярни мерки в областта на административното и финансово управление. Тази седмица колебанията във валутния курс и на стоковите индекси няма да са силни, но може да станем свидетели на финансови скандали. Най-критични в това отношение са вторник и петък.

В личен план комбинацията между Юпитер и Уран може да е причината за големи финансови загуби и за грешни решения, както и за сериозни проблеми и конфликти в отношенията с вашите ръководители, уточнява Преображенски.
Това обаче няма да е страшно за всички, тъй като в същото време ще ни влияят хармонични аспекти като например секстилът (60 градуса) между Венера и Сатурн, заради които благоразумните и добре информирани хора ще могат да разчитат на помощ от приятели и колеги. Венера и Сатурн ще им помогнат да вземат правилните решения.

Много благоприятен е аспектът между Слънцето и Юпитер в събота, подкрепен от положителен лунен резонанс. Те ще ни помогнат за подобряване на отношенията с нашите ръководители, а така също и за търсене на нова работа. Ключът за успех през тази седмица ще е в решителността и в увереността ви.

В неделя кривата на биосферата рязко се снижава заради Марс, който става ретрограден и образува напрегнат аспект с Венера. Бъдете по-пасивни тогава и избягвайте конфликтите, пазете се от аварии и от опасни наранявания, предупреждава Михаил Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:
Вторник, сряда и петък – за Овен, Рак, Везни и Козирог
Петък – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей
Събота – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:
Вторник, сряда – за Телец, Дева, Скорпион и Риби
Четвъртък, петък – за Близнаци и Стрелец
Събота, неделя – за Телец, Рак, Скорпион и Козирог/ flagman.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене