Бербатов приключи с футбола за тази година

Лоша новина стигна до феновете на ПАОК, свързана с голямата звезда на тима Димитър Бербатов. Благоевградчанинът по всичко личи, че няма да играе повече през тази година, съобщиха от клуба.

Причината не е в недоволството му при смяната в мача с Габала в четвъртък, а контузия, получена в същия този двубой. Нападателят е разтегнал прасеца си и няма да може да играе в следващите три седмици.

Мачовете на ПАОК за 2015 г. приключват на 20 декември. Дотогава програмата на гранда от Солун е доста наситена, като предстоят цели седем мача в рамките на три седмици

Тогава „черно-белите“ ще играят с Калони, Паниониос, Левадиакос и Платаниас за първенството, с Каина и Олимпиакос Волу за Купата на Гърция, както и с Борусия Дортмунд в Лига Европа.

От 20 декември до 3 януари шампионатът в южната ни съседка излиза в кратка почивка за Коледно-Новогодишните празници, а след това ПАОК подновява мачовете си с гостуване на Ксанти в първенството. След тази кратка пауза Бербо ще бъде на линия за тима си.

През този сезон Бербо вече прекара един месец в лазарета. Тогава контузията му беше в адукторите, а сега е изцяло различна, но пак ще го остави за известно време далеч от терените.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене