Благоевградският Любчо Американеца отново измисли измамна схема: Продава фалшиви билети за концерта на Енрике Иглесиас в София

Известният в Благоевград комбинатор Любчо Георгиев с прякор Американеца бе разобличен в измамна схема с продажба на билети за концерта на Енрике Иглесиас. Той попадна в клопката на Господари на ефира по Нова Тв, които реагираха на сигнал за продажбата. Любчо по познатата ни схема регистрирал профил във Фейсбук, представял се като момиче и се явявал на срещата, за да продава билетите. С подставено лице той бе заловен на мястото на престъплението от съгражданина ни Боби Ваклинов, той го подгони, Любчо побягна с автомобила си.

Припомняме, че преди време struma.com разкри схема отново с участието на Любчо Американеца и негов авер Здравко, в която двамата се представяха в интернет като международна компания за отпускане на кредити и бяха измамили десетки пловдивчани. Арестуваха ги и престояха в ареста в Пловдив няколко месеца. Сайтът чрез, който ловяха жертвите си бе закрит от службите. В последствие Любчо Американеца, който е бивш футболист, бе освободен от ареста и се покри в София.

www.struma.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене