„Банско“ с класика срещу „Нефтохимик“

Футболистите на „Банско“ изиграха един от най-добрите си домакински мачове от есенния дял на първенството на „Б“ група срещу „Нефтохимик“ и спечелиха с 3:0. Възпитаниците на Александър Томаш показаха много увереност и амбиция за победа, което им донесе спечелването на този двубой.

Първият гол в срещата отбеляза в 20-ата минута Боби Хазуров, който получи удобна топка от ляво от Георги Фикиин и от 7-8 метра не остави никакви надежди на стража на бургазлий за 1:0.

До края на първата част на мача Янислав Иванов от домакините от десетина метра отправи опасен удар срещу вратаря на гостуващия тим, но топката бе избита в корнер.

След почивката за около 5-6 минути гостите имаха инициатива в играта, но не се стигна до нищо сериозно пред вратата на домакините. Старши треньорът на „Банско“ Александър Томаш извърши две смени, като пусна в игра Атанас Чепилов и Цветан Павлов на местата на Красимир Илиев и Георги Кременлиев. Всичко това бе с цел да се засили нападателната мощ на неговия отбор.

В 64-ата минута Симеон Мечев от Нефтохимик повали грубо устремилия се Атанас Чепилов пред наказателното поле и получи втори жълт и червен картон от главния съдия. Това бе добре дошло за отбора на „Банско“.

В 70-ата минута след центриране от ляво на Костадин Слаев в наказателното поле на гостите Янислав Иванов от десетина метра изпрати топката неспасяемо в мрежата за 2:0.

Третият гол в мача отбеляза отново Янислав Иванов в 74-ата минута, като този път попадението бе реализирано след центриране от Цветан Павлов. До края на срещата по едно чисто голово положение пропиляха за домакините Янислав Иванов и Николай Дичев, които от близо не успяха да огорчат вратаря на Нефтохимик.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене