Петричката красавица Мариела Николова фаворитка на публиката за „Мис България 2015“

Дъщеричката на активистката от АБВ Таня Йорданова, която наскоро загуби приятеля си в катастрофа, пише стихове за любовта и се готви да кандидатства журналистика

32

18-годишната петричка красавица Мариела Николова, дъщеря на активистката на АБВ – Петрич Таня Йорданова, е на крачка от спечелване на титлата Лице на публиката за предстоящия конкурс „Мис България 2015‘‘, който ще се проведе на 27 ноември. Девойката, която съвсем наскоро загуби приятеля си Борислав Демандиев при нелепа катастрофа, се качи на второ място в класирането измежду 18 претендентки за титлата от цялата страна и още около 200  гласа й трябват, за да  изпревари временната водачка, която е от Бургас.

Мариела, която е висока 174 см и е с мерки 85/60/90, още е ученичка в петричката гимназия „Пейо Яворов“, където след година ще се дипломира с  профил български език и литература с интензивно изучаване на английски език. В университета смята да учи журналистика.

„Не мога да кажа, че не ме радва вниманието на околните, чувствам се добре. Не ме е страх от думите на хората, които не ценя. За мен е важно мнението на хората, които обичам и ме обичат. Има доста груби коментари, но не им обръщам внимание и не се обиждам от тях“, категорична е Мариела, която на рождения ден на приятеля й просълзи приятелите си с вълнуващ пост във фейсбук, започващ с „Честит рожден ден, Бебе, където и да си, се надявам, че си добре. Точно преди една година на този ден бяхме най-щастливите на света. А сега говоря на студения камък, но отговор няма“. По-късно Мариела призна, че най-смелото нещо, което е правила, е да продължи живота си, когато й се искало да умре заради загубената любов.
Когато не се готви за конкурси и за училище, девойката пише стихове. Едно от последните й стихотворения е отново посветено на любовта: „Не чукай на дърво. Ще ти се случа. Обречена съм ти от цели сто живота. Така съм влюбена, че просто си безсилен. Не можеш да ме спреш да те обичам. Заключих миналото си и хвърлих ключа. Сега съм твоето объркано момиче. Не чукай на дърво, ще ти се случа”.

До момента красивата петричанка е носител на титлата „Мис България-Благоевград 2015”,  „Мис Вселена Петрич“ и бе финалистка на „Мис България 2014”.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене