Мустафа от „Фермата“ поздрави новите кметове и съветници в община Гърмен

Мустафа Ликов /от ляво на снимката/

С огромна кошница с цветя и сърдечни пожелания успешен и ползотворен мандат, за ново начало на община Гърмен и прозрачна и отговорна работа на Общината и Общинския съвет изненадаха вчера след клетвата служителите от всички отдели в администрацията преизбрания си кмет Минка Капитанова.

Емилия Топалова поднесе на новия стар кмет Минка Капитанова от името на администрацията за добре дошла огромна кошница с цветя

Всички се събраха в кметския кабинет и лично я поздравиха както с избора, така и с официалното й встъпване във втория мандат. „Да запазим коректния тон и да продължим да работим за общината и нейните жители“, призова Минка Капитанова.

Голяма кошница с цветя й връчи нейната заместничка Емилия Топалова, която от своя страна кметицата поздрави за доброто управление на администрацията и общината по време на почти двумесечния й отпуск за предизборната кампания.

Цветята, които получи Капитанова от подчинените си служители, бе символичното предаване на управлението от временно изпълняващата длъжността кмет Топалова на законно избрания управник Капитанова.

Да поздрави кметицата на Гърмен, новите общински съветници и кметовете на населените места в общината и специално да присъства на церемонията по полагане на клетва, пристигна със свои приятели от село Рибново и участникът в нашумялото телевизионно реалити „Фермата“ – Мустафа Ликов.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене