Подробности за зрелищна полицейска акция в Дупница! Синовете на учителско семейство и собственик на шивашки цех обискирани заради приятел, заловен с кокаин

При полицейската акция в четвъртък, проведена в Дупница, е задържан 25-г. Даниел Борисов от Дупница. У него униформените са открили 5,3 г кокаин. Спецакцията на дупнишките полицаи, за която в. „Струма“ писа, е целяла  да разкрие група за разпространение на наркотични вещества. От ОД на МВР – Кюстендил съобщават, че четирима приятели на Даниел Борисов са проверени, тъй като са известни на полицията в Дупница с противозаконни действия. Срещу Даниел Борисов е образувано досъдебно производство за притежание на наркотици.

Както „Струма“ писа, пет полицейски автомобила бяха блокирали входа на къщата на учителското семейство Райна и Богдан Найденови. Двамата им синове Найден Найденов и Божидар Найденов са проверявани като близки приятели на задържания Даниел Борисов. След обиск в дома на учителското семейство криминалистите огледаха сантиметър по сантиметър и двора скоро купената къща в градската градина от Найден Найденов, но не  откриха уличаващи го в престъпление предмети. Сред разпитваните бе и техният общ приятел Станко Димитров, син на собственика на шивашки цех в сградата на бившата шивашка фабрика „Марена“ в Дупница.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене